Algemeen,  Internet

Mijn vertrouwen in linkbuilding is waar én waard gemaakt

LinkbuildingMijn vertrouwen in linkbuilding is waar én waard gemaakt

 

Enkele tijd geleden werd ik door een bevriende ondernemer gewezen op het hele fenomeen van linkbuilding, zij lichtte er althans vast een tipje van de sluier over op. Eindelijk begon ik iets van dit complexe schouwspel te vatten, dat wat ik voorheen altijd als onbegrijpelijk had beschouwd. Nog steeds ben ik er echt niet in thuis maar is het me wel duidelijk geworden dat ik het onderwerp wat serieuzer dien te benaderen dan ik voorheen deed – ik negeerde het namelijk volkomen en hield me voor dat ik aan de gewone marketing strategieën genoeg had en ik me niet hoefde te richten op die specifieke strategieën voor de online wereld. Ik vroeg me altijd al af hoe het kwam dat ik zoveel klanten verloor de laatste tijd, en dat zal voor een groot gedeelte aan deze nieuwe online mogelijkheden hebben gelegen, waar ik dus nog niet aan meedeed. Die kennis van me stelde me gelukkig ook voor aan de Linkbuilding Masters, de partij op dit gebied die er het meeste ervaring mee heeft. Al sinds een jaar of vijf inmiddels zijn zij ervaren op dit terrein en hebben ze expertise opgebouwd – ze waren er dus vroeg bij, nog voor andere bedrijven de mogelijkheden voor linkbuilding begonnen te ontdekken. Bovendien kennen ze inmiddels dus het klappen van de zweep dus wel! Na enig uitzoekwerk van de achtergronden besloot ik dat dit inderdaad het beste bedrijf voor mij was om mijn digitale toekomst dus in de handen te plaatsen, en dat vertrouwen hebben ze inmiddels meer dan waar én waard gemaakt.