Algemeen,  Internet

Het aansprekende design van magento

MagentoHet aansprekende design van magento

 

Een van de dingen die nieuwe, startende ondernemers van tegenwoordig in de gaten moeten houden is dat steeds meer en meer via het internet gebeurt. Vroeger kochten we onze spullen altijd alleen maar in de winkels zelf maar tegenwoordig haalt misschien al de helft van de mensen hun producten via het internet. Ikzelf heb een fysieke winkel aan de rand van de stad waar ik zetel en op zich gaan de zaken voor een beginner wel goed, maar wil ik mijn imperium uitbreiden. En die webshop wil ik met magento gaan opzetten. Het programma magento is me specifiek aangeraden door andere gebruikers van dit programma, het is de beste op z’n terrein en daarom weet ik dat ik ook hiervoor moet gaan. Bij het zoeken naar de programmeurs die dit voor mij zouden kunnen doen, stuitte ik op de website van Big Bridge, waar ik enkele voorbeelden zag van de webshops die zij met behulp van magento voor externen hebben gemaakt en ik was behoorlijk onder de indruk van de professionaliteit die deze webshops uitstralen, dit is precies wat ik voor mijn eigen winkel ook wil: een design dat mensen weet aan te spreken!