WPhandleiding.nl
ICT

Maak met WPhandleiding.nl je eigen WordPress website

Voor mijn websites maak ik gebruik van de handleidingen van WPhandleiding.nl. Hier vind ik namelijk verschillende e-books om mijn WordPress websites te onderhouden en te optimaliseren.

Verschillende e-books op WPhandleiding.nl

WPhandleiding.nlEr zijn verschillende WordPress e-books te koop. Zo is er een handleiding die je leert hoe je WordPress kunt installeren. Daarnaast is er de WordPress handleiding. In dit e-book wordt WordPress stap voor stap uitgelegd. Met deze handleiding van WPhandleiding.nl leer je hoe je een professionele WordPress website maakt. Alle mogelijkheden, extra’s en handelingen worden hierin besproken. Daarnaast zijn er nog handleidingen voor optimalisatie en vindbaarheid. Bij de eerste leer je hoe je jouw website sneller kunt maken en bij de twee hoe je er voor kunt zorgen dat je website goed vindbaar is in Google.

De handleidingen zijn duidelijk geschreven en er zijn verschillende combinaties mogelijk. Bij de meeste handleidingen krijg je 6 maanden gratis updates, dus ook wanneer je een update van WordPress installeert, zijn de handleidingen niet meteen waardeloos.

Duidelijk geschreven en gemakkelijk in gebruik

WPhandleiding.nlIk vind de handleidingen gemakkelijk in gebruik. Ze zijn duidelijk geschreven in begrijpelijke taal. Met deze handleidingen kun je echt een goede professionele WordPress website neerzetten. Je hebt geen duur bureau nodig om je website vorm te geven. Met WordPress kun je alles zelf doen en heb je alleen je hosting nodig. En met de verschillende thema’s in WordPress kun je jouw website helemaal naar je eigen wensen en smaak ontwerpen. Wil je meer hulp dan kun je ook een pakket aanschaffen inclusief support van een professional. Je krijgt dan bij je handleiding niet alleen de mogelijkheid om vragen te stellen, ook kun je bepaalde handelingen uitbesteden aan een professional. Er zijn verschillende mogelijkheden voor support. Zo kun je bijvoorbeeld een strippenkaart aanschaffen. Bekijk vooral de website van wphandleiding.nl voor meer informatie.