bi tool
ICT

Bi tool selecteren voor jouw data visualisatie

Hebben jullie al een goede bi tool in huis? Voor jouw bedrijf is een systeem als dit altijd handig. Hiermee kun je namelijk eenvoudig inzicht krijgen in de data en daar maar weinig tijd aan besteden. Zelf tabellen, grafieken en diagrammen maken is ingewikkeld. Tevens kost het veel tijd. Je hebt vast betere dingen te doen! Afijn, wij zijn met een dergelijk systeem gaan werken en zijn daar super tevreden over. Het bespaart tijd en zorgt voor extra inkomsten. Het is voor ons nu inzichtelijk waar er nog gebreken zijn in de dienstverlening naar onze klanten. Wij kunnen eenvoudiger ons productaanbod en dienstaanbod aanvullen. Dat had niet zo makkelijk gekund zonder een business intelligence systeem.

bi tool

Bi tool van VisionBI

Wij wilden een passende oplossing en zijn dus online gaan zoeken. Al snel zag ik VisionBI voorbij komen en daar had ik al veel goede verhalen over gehoord. Zij zijn absoluut een grote speler in de markt. Als bedrijf wil je daar natuurlijk mee samenwerken! Bij hen heb ik advies opgevraagd. Zij zouden ervoor zorgen dat er een plan kwam te liggen dat op maat gemaakt was voor onze organisatie. Zo hadden wij een relevante keuze uit systemen en daaruit konden wij eenvoudig een bi tool kiezen. VisionBI is hierin gespecialiseerd en ook nu helpen zij ons  nog verder. Wanneer wij ergens tegenaan lopen kunnen wij altijd aan de bel trekken. Daarnaast kunnen wij ons ook altijd laten bijscholen bij hen. Zij zijn immers de echte kenner op dit vakgebied!

bi tool

Inzicht krijgen

Wil jij dus ook inzicht krijgen in de data binnen jouw organisatie of van de klant? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden van bi tools! VisionBI kan je hierover inlichten. Maak daar gebruik van! Dit is altijd gunstig voor jouw bedrijf. Neem contact met hen op of kijk een op de website.