Algemeen,  Telefonie

Hoelang duurt het voor mijn iPhone is gerepareerd?

iPad kapot

 

mijn-iphone-6-80x80

Dat is vervelend als je iPad kapot is. Je gebruikt deze waarschijnlijk vele malen per dag. Even het nieuws lezen, kijken of er een e-mail is binnengekomen. Of wat denk je van ‘s avonds op de bank heerlijk bloggen of een spelletje doen. En nu is hij kapot. Dan wil je niets liever dan dat hij snel weer wordt gemaakt.

 

iPhone 6 kapot

 

 

Tja, een ongeluk zit in een klein hoekje en zo kan het een keer gebeuren dat je iPhone kapot is. Op zich is de iPhone 6 een sterke telefoon, maar als je hem echt een keer hard laat vallen, zou het kunnen dat je scherm kapot is. Of je zit een keer verkeerd op je iPhone 6 en hij is helaas verbogen. Zo kan er van alles met je iPhone 6 gebeuren en dan wil je hem uiteraard het liefst zo snel mogelijk weer gerepareerd hebben.

iphone-5-iphoneAPK

 

iPad en iPhone reparatie

 

 

In de meeste gevallen kan je iPhone 6 of iPad zo weer gemaakt worden. Door het hele land heen zijn adressen te vinden waar je terecht kunt voor een iPhone 6 reparatie. Het is aan te raden om van te voren even te bellen, dan kun je misschien een afspraak maken. En als je een beetje geluk hebt, wordt de iPad of iPhone 6 gemaakt terwijl je wacht.

iphone-scherm-kapot-80x80

Wil je weten waar je iPhone reparatie kan laten plaatsvinden? We vertellen je graag waar!