Mac hulp op afstand
Computer

Geweldige Mac hulp op afstand

Sinds kort heb ik een eigen computer aangeschaft en daarbij was de mogelijkheid om Mac hulp op afstand te krijgen. Althans beter gezegd, te kopen. Via het programma Teamviewer kan ik deze hulp krijgen en daar ben ik bijzonder tevreden over. Een tijd geleden ben ik begonnen met geld apart te zetten om een eigen computer te kopen. Jarenlang werk ik op een laptop, maar daar ben ik eigenlijk een beetje op uitgekeken, althans het model wat ik thuis heb. Tegenwoordig heeft de tijd niet stil gestaan en zijn deze modellen een stuk moderner geworden.  Mac hulp op afstand

Geweldige service

Het heeft even geduurd, maar dan heb ik ook wat. Inmiddels ben ik de eigenaar geworden van een nieuwe notebook. Echter zitten hier zoveel snufjes op, waar ik helaas nog geen verstand van heb. Gelukkig heb ik mi ooit aangemeld voor de Mac hulp op afstand. Zodra ik er even niet meer uit mag komen, kan ik hun vragen om even mee te kijken en eventueel het probleem op te lossen. Ze komen dan niet bij mij thuis, maar door middel van een code kunnen zij meekijken op mijn scherm. Echt een geweldige oplossing. Nu kan ik makkelijk en op elk moment de hulp inroepen van een professioneel.