MobiPhone
Telefonie

Bespaar met een Huawei reparatie in Eindhoven

Huawei reparatie EindhovenAl een tijdje had ik problemen met mijn Huawei. Ik was al bang dat ik een andere telefoon zou moeten kopen maar een vriendin stelde een Huawei reparatie in Eindhoven voor. Met een reparatie zou mijn telefoon weer een tijd mee kunnen en kon ik dus het geld voor een andere telefoon uitsparen. Dat klonk natuurlijk wel goed maar ik had eigenlijk het idee dat dit soort reparaties vooral voor het vervangen van beeldschermen waren. Of voor hele dure telefoons zoals de nieuwste iPhone die nog onder de garantie valt. Mijn vriendin overtuigde me echter om toch eens langs te gaan bij een professionele reparateur.

Huawei reparatie in Eindhoven klaar terwijl je wacht

BellenNa even googelen kwam ik terecht bij MobiPhone in Eindhoven, vlakbij mijn huis dus ideaal. Op de website stond dat ik geen afspraak hoefde te maken. Fijn want zo kon ik zelf bepalen wanneer ik er heen ging, zonder op de tijd te hoeven letten. Eenmaal daar werd ik direct geholpen. Ik vertelde dat mijn telefoon niet naar behoren werkte en of een Huawei reparatie in Eindhoven mogelijk was en zo ja, wat de kosten daarvan zouden zijn. Mijn grootste probleem was dat ik tijdens het bellen, de ander niet goed kon verstaan. Het geluid viel steeds weg. Erg irritant wanneer je een gesprek probeert te voeren. Na diagnose bleek dat het probleem in de speaker zat. En dat kon eenvoudig verholpen worden met een Huawei reparatie in Eindhoven.

De reparatie kon direct worden uitgevoerd. Ik kon er zelfs op wachten met een kopje koffie. Ze vertelden me ook hoe lang het zou gaan duren zodat ik wist waar ik aan toe was. Ik ben erg blij dat mijn telefoon gerepareerd kon worden en dat hij met relatief lage kosten weer helemaal naar behoren werkt.