Email

Een Email hosting pakket genomen

Onlangs heb ik een bedrijf ingeschakeld voor email hosting. Mijn bedrijf heeft geen website en ook geen optie om berichten te versturen. Heel graag wilde ik wel een mogelijkheid om bestanden en teksten te versturen via de naam van mijn bedrijf. Om dit te realiseren hadden wij een domeinnaam nodig. Met deze domeinnaam kan ik verschillende adressen aanmaken. Als jij een bericht ontvangt dan wordt dit bericht opgeslagen op de server. Zodra jij jouw computer, pc, tablet of smartphone aanzet kunnen deze berichten worden opgehaald. Om dit goed te laten werken heb jij een pakket nodig. Dit pakket heb ik dan ook aangeschaft.

Verschillende pakketten

Tegenwoordig maken mensen heel veel gebruik van een tablet of smartphone. Het pakket wat ik heb aangeschaft is ook geschikt voor deze apparaten. Via IMAP en pop3 worden de berichten gesynchroniseerd. Hierdoor komen de berichten altijd heel snel bij jou binnen komen. Jij kan bij het bedrijf: RPW Hosting kiezen uit verschillende pakketten met verschillende hoogte MB in boxen. Deze verschillen tussen de 250MB en 2000MB. Jij kan via iedere webbrowser over ter wereld hier gebruik van maken. Wij jij gebruik maken van email hosting? Kijk dan eens voor de mogelijkheden op de website van deze onderneming.