Tip

Wees welkom bij Gebr. Vermeer Transport

Gebr. Vermeer Transport heet je van harte welkom wanneer je opzoek gaat naar resultaat. Zij zorgen er met plezier voor dat de verhuizing op de juiste manier wordt gerealiseerd. Bovendien beschikken zij over voldoende mogelijkheden en machines om de verhuizing soepel te laten verlopen. Zelf was ik ook druk opzoek naar de mogelijkheid om de verhuizing goed en wel te laten verlopen. Het budget wat ik had was niet bepaald extreem, maar voor mijn doen wel voldoende om het waar te maken. Met deze gedachten ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden. Al snel kwam ik tot de conclusie dat ik bij dit bedrijf aan het juiste adres ben. De afspraak stond vast zodat zij bij ons langs konden komen.

Gebr. Vermeer Transport heeft ons geholpen

Op de eerder afgesproken dag stonden zij netjes bij ons op de stoep. Het gesprek werd gevoerd met wat wij graag gedaan wilde hebben. Vervolgens hebben zij een offerte opgemaakt en die kreeg ik even later te zien. Hierin werd het voor mij duidelijk dat zij ruim binnen mijn budget zaten. Zodoende heb ik hier akkoord op gegeven en de definitieve datum voor de verhuizing stond gepland. Op het eerder afgesproken datum en tijdstip stonden zij gereed met diverse materialen om de verhuizing soepel te laten verlopen.