Virusscanner macOS
Antivirus

Virusscanner macOS is zeker aan te raden

Aangezien ik vorige maand een nieuwe laptop heb aangeschaft, ging ik opzoek naar een goede virusscanner macOS. Mijn vader vertelde mij dat het heel erg belangrijk is om zoiets op jouw laptop of computer te hebben zitten. Op die manier voorkom jij dat jij misschien gehackt wordt. Omdat ik zelf niet zoveel van dit onderwerp af wist, besloot ik mij in te lezen. Ik vind het namelijk belangrijk dat als ik iets aanschaf, ik weet welke versie het beste is voor mij. Zomaar iets aanschaffen zonder dat jij er eigenlijk iets vanaf weet, raad ik zeker niet aan. Dat zorgt er alleen maar voor dat jij een miskoop begaat.

Virus

Een goede virusscanner macOS zoeken

Op het internet ging ik opzoek naar een goede virusscanner macOS voor mijn nieuwe laptop. Na lang zoeken kwam ik op een hele fijne website terecht. Daar werden allemaal verschillende soorten antivirusprogramma’s met elkaar vergeleken. Jij kon precies in een tabel zien welke waar goed voor was. Ook werden er verschillende standaard vragen beantwoordt. Zo las ik dat een virus veel minder vaak voorkomt op een Apple computer dan op een Windows computer, dat vond ik erg interessant om te lezen. De website was erg handig om uiteindelijk een keuze te maken.

Virus

De keuze was snel gemaakt

Op de website werd een virusscanner macOS duidelijk als beste aangeprezen. Het is de Intego Mac Premium Bundle X9 die als beste uit de test kwam. Dit internetbeveiligingsprogramma voldoet op alle vlakken en steekt echt ver boven de rest uit. De keuze was daarom snel gemaakt, ik ging voor de Intego Mac Premium Bundle X9. Ik ben blij dat ik mij hier echt in heb verdiept en niet zomaar het eerste beste antivirusprogramma heb aangeschaft. Nu weet ik zeker dat mijn nieuwe laptop niet geïnfecteerd raakt met een kwaadaardig virus.