Zakelijk

Personal Programmer: jouw ICT detacheringsbureau

Indien je de beste, hoogopgeleide ICT specialisten zoekt ben je bij Personalprogrammer.nl aan het juiste adres. Het vinden van goed ICT personeel kan een flinke klus zijn, goed personeel is in Nederland schaars, gelukkig helpen deze experts je hier graag bij. Heb jij op korte termijn een developer of programmeur nodig? Personal Programmer regelt het voor je. Hoe? Vanuit Macedonië schakelen ze experts in die de ondersteuning bieden die je nodig hebt.

Specialisten op afstand en toch dichtbij

Personal Programmer is specialist op het gebied van nearshoring van ICT personeel. Onder nearshoring verstaan we dat zakelijke activiteiten worden uitbesteed aan een organisatie in een relatief dichtbijgelegen ander land met lagere lonen. De ICT werknemers die worden ingezet moet je in feite zien als een verlenging van je eigen organisatie. Op basis van jouw wensen zijn ze werkzaam vanuit kantoren in Macedonië. Je hebt op deze manier geen last van hoge kosten en tot je eigen team fulltime tot je beschikking. Ga je de samenwerking met Personal Programmer aan dan profiteer je van deze voordelen:

  • Universitair afgestudeerde talenten
  • Engels sprekende, getalenteerde programmeurs
  • Tot 40% voordeliger dan een programmeur uit Nederland
  • Wij zorgen voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden
  • Flexibel contract met twee maanden opzegtermijn
  • 2,5 uur vliegen, relatief dichtbij, geen tijdsverschil.

Een ICT’er aan jouw team toevoegen?

De diensten van Personal Programmer zijn volledig transparant. Je weet dus altijd precies waar je aan toe bent. Per maand wordt een vaste fee gevraagd voor de diensten per programmeur. Zij zorgen voor een inzichtelijk kostenplaatje en jij hebt de touwtjes in handen. Voortaan is het vinden van een goede kandidaat geen enkel probleem meer. Wil je ook een goede ICT’er aan je team toevoegen? Neem contact op met Personal Programmer om de mogelijkheden te bespreken.