Computer

Op zoek naar een gaming laptop?

Ben je fanatieke gamer? Dan heb je natuurlijk wel een laptop nodig waar jouw favoriete games op kunnen draaien. Bij BTO is het mogelijk om je eigen laptop samen te stellen, waardoor je zeker weet dat perfect aansluit op jouw wensen. Wij leggen je in deze blog precies uit waar je op moet letten als je een aankoop wilt verrichten.

Gaming laptop kopen

Als je een gaming laptop wilt kopen dan zijn er een aantal punten waar je goed op moet letten. Een gaming laptop moet aan bepaalde specificaties voldoen voor optimaal gebruiksgemak. Als je zoekt naar een gaming laptop dan is het belangrijk om te weten dat de videokaart het meest essentiële onderdeel is van de laptop. De NVIDIA GeForce GTX 1050 is ook wel de instap videokaart voor een gaming laptop. Wil je een meer krachtige variant? Dan kan de NVIDIA GeForce GTX 1080 een goede keuze zijn. Ook het geheugen is een belangrijk onderdeel van laptop voor VR, foto en videobewerking of gamen. Vaak zijn de programma’s grote bestanden waardoor het dus goed is om te kiezen voor een laptop met een groot geheugen. Dit is al helemaal belangrijk als je van plan bent om meerdere programma’s te gebruiken.

Hulp nodig bij een gaming laptop kopen?

Het aanschaffen van een gaming laptop is niet iets wat je dagelijks doet. Gelukkig staan de specialisten van BTO graag voor je klaar en helpen ze je bij het maken van een keuze waar je helemaal achterstaat. Als je dus nog vragen hebt of advies wilt krijgen dan kun je gerust contact opnemen via de mail of telefoon.

Showroom

Wil je eerst met eigen ogen zien wat je kunt verwachten van een nieuwe gaming laptop? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen in de showroom in IJsselstein. Hier staan de meeste modellen demo-klaar, waardoor je meteen kunt zien wat je kunt verwachten van jouw nieuwe aankoop.