Algemeen,  Promotie

Goedkope domeinnaam registratie bij Hostnet

hostnet2Goedkope domeinnaam registratie bij Hostnet

 

Een goedkope domeinnaam registratie heb je bij Hostnet al voor nog geen twee euro, wat natuurlijk geen geld is. Jaarlijks ben je er dus nog geen twee euro voor kwijt om een website te mogen beheren, om er alle content op te plaatsen die je er maar op wilt hebben, en mijns inziens is dat een behoorlijk goedkope domeinnaam registratie, zo vind je ze nergens anders. Ikzelf ben relatief nieuw met het begrip van de registratie, want ik had er überhaupt nooit eerder mee te maken gehad. Nogal wiedes op zich, aangezien ik nooit eerder de behoefte had een eigen website het internet op te gooien. Echter, de zaken zijn gaan lopen en om mijzelf te presenteren had ik niet langer genoeg aan alleen een pagina op de sociale media, wilde ik meerdere kanten op kunnen met een eigen vormgegeven website. Aangezien ik kunstenaar ben, is het des te belangrijker je direct te profileren op je pagina en dus heb ik er allerlei ontwerpen van mezelf in laten doorlopen, dat vond ik nou echt leuk. De pagina is echt heel mooi geworden en ik heb gewoon mijn eigen naam kunnen claimen online, zo ben ik duidelijk te vinden. Gelukkig was die domeinnaam nog beschikbaar maar op zich is het ook wel logisch aangezien ik een vrij zeldzame naam heb. Het geluk met mijn naam zat me dus eindelijk eens mee, wat een voordeel heb ik daar toch weer eens aan gehad!