Algemeen,  Antivirus

Gerust gevoel met AV Antivirus

logo (2)Gerust gevoel met AV Antivirus

 

Een van mijn beste vrienden is goed met computers en die raadde me echt aan me eens te verdiepen in een goed antivirus programma. Ik was daar voorheen nooit van, totdat mijn computer crashte door een virus, vanaf toen weet ik wel beter dan me afzijdig te houden van een antivirus programma. Omdat het mij nog nooit was overkomen dat ik een virus binnen kreeg, waande ik mezelf veilig – maar ik kwam bedrogen uit. Ik dacht dat het allemaal maar overbodig was om gebruik te maken van een antivirus, omdat ik het wel jaren heb gered zonder iets binnen te slepen, maar uiteindelijk is het mij dus toch ook overkomen. Tegenwoordig ben ik gewoon realistisch en heb ik de AV Antivirus geïnstalleerd, dit bevalt me trouwens bijzonder goed.  Natuurlijk vertrouw ik de mening van mijn vriend hierin, maar ik heb zelf AV Antivirus nog even opgezocht om te kijken wat de voordelen daar nou juist van zijn, en die zijn er enorm. Bovendien is mijn computer er een van de 200 miljoen die er nu gebruik van maakt, dat sterkte me ook nog eens in het idee dat het wel goed zit met AV Antivirus. Sindsdien gebruik ik mijn computer nu alweer een tijdje en kan ik gewoon op alle fronten er zonder enige angst gebruik van maken, ik kan alles downloaden zonder bang te zijn dat ik weer een virus zou binnenslepen en dat geeft me een heel gerustgesteld gevoel.