Logitech
Apparaten

Bekend merk voor randapparatuur

Wanneer je Logitech zegt dan moeten de meeste mensen direct denken aan toetsenborden en muizen voor de computer of laptop. Tegenwoordig worden de producten van het merk in meer dan 100 landen verkocht, overal ter wereld kom je het merk tegen. Voor professioneel gebruik, maar ook om mee te gamen heeft het merk een speciale serie ontwikkeld. De G serie is zo efficiënt gemaakt om een game mee te spelen, evenals de headsets die voor de serie zijn gemaakt. 

Muizen

Logitech staat vooral bekend om zijn muizen, ook voor games hebben zij muizen die perfect zijn. Want een klein verschil in bewegingen die je maakt kan al grote gevolgen hebben voor je game. De optische sensor waarover de muis beschikt kan de snelste bewegingen al detecteren. De MX Master S2 beschikt over een lasersensor, de draadloze muis gaat tot 70 uur mee met een batterij. Maar het opladen van de muis gaat natuurlijk ook razendsnel zodat je weer snel ermee kunt gamen.

Logitech

Perfecte stuurwielen

Door een samenwerking met Sony heeft Logitech een perfect stuurwiel ontwikkeld om racegames te spelen. Het stuurwiel is ook voorzien van een set pedalen om de juiste hoeveel gas te geven, en natuurlijk op tijd te remmen in bochten en voor andere racers. Omdat Sony ook heeft bijgedragen aan de ontwikkeling, is het stuurwiel ook te gebruiken bij de console van het merk. De stuuras beschikt over stalen kogellagers, hierdoor ben je er verzekerd van dat je lang plezier hebt van het stuur. Bij Azerty.nl hebben ze een compleet assortiment voor verschillende games te kunnen spelen.