Beheer van ICT voor mkb

Het onderhouden, opzetten en bewaken van ICT mkb is heel erg lastig voor iemand die er geen verstand van heeft. De persoon die er geen verstand van heeft daar ben ik er één van. Daarom heb ik voor deze klus een bedrijf ingeschakeld die het beheer van mijn netwerk voor mij kan overnemen. Via een zakelijke vriend zijn wij bij dit bedrijf gekomen. Dit bedrijf heet: Lucas Lina ICT en is gevestigd in Utrecht. Zij kunnen voor jou een advies op maat geven voor jouw problemen. Telefonisch hadden wij contact met dit bedrijf gezocht en een afspraak gemaakt met één van de medewerkers. Deze medewerker luisterde heel erg goed naar mijn verhaal.

Verschillende diensten

Dit bedrijf biedt verschillende diensten aan zoals:

  • IT infrastructuur.  Hierbij wordt er geadviseerd welk systeem voor jou het beste geschikt is.
  • LL IT Scan. Hiermee krijg jij meer inzicht in de IT omgeving.
  • Remote of Lokaal. Met deze dienst wordt er gekozen om de IT infrastructuur ‘in house’ te beheren en daarnaast in ‘the cloud’.
  • Systeem en netwerkbeheer. Hier wordt het infrastructuur beheerd en bewaakt. Dit is heel erg belangrijk voor jouw werkzaamheden.

Wij zijn heel erg blij met de diensten van dit bedrijf. Wil jij ook ICT voor MKB? Kijk dan eens op de website van dit bedrijf.

 

 

 

 

 

 

 

Daniel